top of page

  “RøyengTamulynaiteCo”

 Guoste Tamulynaite (LT/NO) & Marte Røyeng (NO)

IMG_2218 - Guoste Tamulynaite.heic

24.08 KL.19:30

Forstanderskapssalen, Sentralen

RøyengTamulynaiteCo (Guoste Tamulynaite og Marte Røyeng) skal lage og fremføre et nytt eksperimentelt musikkteaterverk der stemme, scenografi, kostyme og lydkilder plassert rundt omkring på scenen er elementer som settes i spill som del av komposisjonen. Verket skal utforske temaene ungdom og alderdom, tid og flyktighet, i et uttrykk preget av duoens forkjærlighet for surrealisme og tvetydige tegn.

Meet The Artists

Marte2022 - Marte Røyeng.JPG

Marte Røyeng (1990) er komponist, utøver og tekstforfatter fra Horten. Hun har bakgrunn som singer-songwriter og har studert komposisjon ved Norges musikkhøgskole. En linje som kan trekkes gjennom Røyengs mangefasetterte katalog av poplåter, samtidsmusikk og musikkteaterverk, er fascinasjonen for menneskets oppmerksomhetsevne – hva vi får med oss, hva som glipper unna, og hva vi unngår. Som komponist, låtskriver, utøver og tekstforfatter liker hun å skape musikalske situasjoner der dempede eller skjulte stemmer kan avdekkes.

21015931_1866540713665272_3170512956037727363_o.jpg

Guoste Tamulynaite er en Oslo-basert pianist og komponist, utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Guoste har komponert og framført musikk til en rekke musikk-, teater og danseproduksjoner, som har turnert både i Norge og Europa. Hun var med på å igangsette kunstnerkollektivet Blomsterbed. De siste årene har Guoste utvidet sitt virke til å arbeide med interdisiplinære verk, scenografi og undervisning innen komposisjon og improvisasjon.

bottom of page